aparat

اهواز تسلیت

در پی حادثه تیراندازی در جریان رژه نیروهای مسلح اهواز که دستکم ۱۱ کشته و ۶۰ زخمی برجا گذاشته است، شماری از مقامات ایران نسبت به آن اعلام موضع کردند.
علی خامنه‌ای، رهبر ایران، در پیامی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان، این حادثه را کار «تروریست‌های مزدور و مزدوران قسی‌القلب وابسته» خوانده و گفته است: «دل‌های پرکینه‌ی آنان نمی‌تواند تجلّی اقتدار ملی در نمایش نیروهای مسلح را تحمل کند. جنایت اینها ادامه‌ی توطئه‌ی دولت‌های دست‌نشانده‌ی آمریکا در منطقه است که هدف خود را ایجاد ناامنی در کشور عزیز ما قرار داده‌اند.»
حسن روحانی هم در تماس تلفنی با وزیر اطلاعات از او خواست تا برای شناسایی هرچه سریعتر سرشاخه‌های عملیات تروریستی اهواز اقدام به وزارت اطلاعات دستور داد که همه امکاناتش را برای شناسایی سریع سرشاخه‌های عملیات تروریستی اهواز و برخورد قاطع با آنها بسیج کند.
آقای روحانی همچنین اظهار داشت که پاسخ ایران به کوچک‌ترین تهدید، کوبنده خواهد بود اما کسانی که از این تروریست‌ها پشتیبانی تبلیغاتی و اطلاعاتی می‌کنند، باید پاسخگو باشند.
جواد ظریف، وزیر خارجه ایران نیز با انتشار توییتی مسئولیت حمله را متوجه «یک رژیم منطقه‌ای خارجی‌ و اربابان آمریکایی‌اش» دانست و نوشت: «تروریست‌های جذب‌شده، آموزش دیده شده، مسلح شده و مزدبگیر توسط یک رژیم خارجی به اهواز حمله کرده‌اند. کودکان و روزنامه‌نگاران در میان قربانیان هستند. ایران پشتیبانان منطقه‌ای ترور و اربابان آمریکایی‌شان را مسئول چنین حملاتی می‌داند. پاسخ ایران در دفاع از جان ایرانی‌ها سریع و قاطع خواهد بود.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *